oranssi neulesolmio

Neulesolmio on kodikasta tyylikkyyttä

 

Neulesolmiolle löytyy paikka jokaisen tyylikkään miehen vaatekaapista, sillä se on monipuolinen asuste, joka sopii sekä työhön, että vapaa-aikaan. Nuorelle kukolle neulesolmio on varma valinta, sillä se tuo tyyliä asuun, mutta on silti nuorekas valinta. James Bondikin käyttää neulottua solmiota, miksi et siis sinäkin?

Neulesolmio tehdään yleensä villasta, puuvillasta ja silkistä. Värikkäitä kuvioita ja kuoseja löytyy kyllä hyllyistä, mutta varmempi valinta on yksivärinen ja hillitty. Jos haluat, että sijoituksesi tulee kestämään myös aikaa, niin kannattaa pitäytyä yksivärisessä solmiossa, sillä yksinkertainen on usein myös kaunista.

Mitä minun tulee tietää ostaessani neulesolmiota?

Jos haluat, että neulesolmiosi tulee kestämään aikaa ja muuttuvaa muotia, niin suosittelen hankkimaan yksinvärisen solmion. Klassisia värivaihtoehtoja ovat laivaston sininen, viininpunainen ja tummanruskea.

Huomiota kannattaa kiinnittää rakenteeseen, sillä se viittaa vahvasti myös neulesolmion käyttöikään. Kevytrakenteisille solmioille ei kovin pitkää käyttöikää voi luvata, ja huonosti valmistettu solmio tuleekin hajoamaan todennäköisesti jo ennen seuraavaa muotivillitystä.

Neulesolmiot ovat usein kapeampia, kuin normaalit solmiot, ja se kannattaa myös ottaa huomioon. Neulesolmiota rokatessa kannattaa varmistaa, että puku on hyvin istuva, eikä liian ”säkkimäinen”. Hyvänä leveytenä neulesolmiolle voidaan pitää n. 6-7 sentin leveyttä.

Mistä?

erilaisia neulesolmioita

Helpoiten neulesolmion saa tilattua ulkomaisesta verkkokaupasta. Hyviä verkkokauppoja ovat mm. SuitSupply, T.M.Lewin. ja Berg & Berg.

Suomen neulesolmio tarjonta on hyvin heikkoa, joskin niitä on kyllä mahdollista hankkia. Neulesolmioita myyvät mm. seuraavat ”fyysiset” liikkeet Suomessa:

Schoffa, Helsinki

Pohjanheimo, Tampere

Herrainpukimo, Turku

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s