miesten farkut

Farkut – Miehen käytetyin vaate

Farkut ovat vaate, joka löytyy lähes kaikkien miesten vaatekaapista. Ne ovat niin yksinkertainen ja oleellinen osa vaatekaappia, että usein mies päivittää vain kerran vuodessa farkkunsa. Mies ostaa usein samanlaiset farkut, kuin aina ennenkin. Normaalit farkut sopivatkin lähes joka tilanteeseen – ne voi yhdistää rentoon bleiseriin tai t-paitaan.

Farkuissa lepää komeus. On hyvä asia, että useimmat meistä ovat löytäneet hyvät ja kestävät housut, joita voi käyttää lähes joka tilanteessa. Minulla on kuitenkin hullu ehdotus; kokeile jotain uutta. Avaa silmäsi farkkujen maailmalle ja etsi tuoreempia tyylejä.

Oletko ihminen, jonka tunnistaa liian isoista farkuista, räppi-huppareista ja päässä pyörivästä cäpistä? Tee itsellesi palvelus ja liity nykyaikaan. Räppärit, jotka käyttivät vuosituhannen alussa kyseisiä vaatteita eivät enää itsekään käytä niitä. Miksi ihmeessä sinä vielä jumittaisit ehkäpä jopa kaikkien aikojen rumimmassa pukeutumistyylissä? Nosta ne farkut ylös, kävele kauppaan ja osta oikean kokoiset housut. Ja ei, älä kävele Bronxiin.

Tällä hetkellä suuressa nousukiidossa on farkkumerkki nimeltä Jean Machine. Yritys aloitti toimintansa 70-luvulla ja se uudesti syntyi viime vuonna Chloe Lonsdalen, alkuperäisen perustajan Tonyn tyttären avulla. Jean Machinen mallisto on yksinkertainen ja se sisältää neljä erilaista tyyliä: J.M-0 (pillit), J.M-1 (slim), J.M-2 (suorat) ja J.M-3 (rennot). Jokaiseen tyyliin kuuluu useita erilaisia värivaihtoehtoja, jotka päivitetään jokaisena vuodenaikana. Farkkuja täydentää laaja valikoima paitoja, takkeja ja puseroita.

Jean Machinen pääsuunnittelija Dennis Jannson kertoo suosikikseen J.M-1 farkut mustana. Hän käyttää niiden kanssa valkoista puuvilla t-paitaa ja J.M-4 -malliston farkkutakkia, jonka hihat hän käärii ylös. Yksityiskohdat ovatkin tärkeitä; pienillä yksityiskohdilla on suuri vaikutus koko tyyliin.

Ajanhengen mukainen trendi farkkualalla on raakadenim, eli pesemätön denim-kangas.farkkumies tankkaamassa

Gap -merkillä on paljon erilaisia raakadenim farkkuja mallistossaan ja Citizens of Humanity tahkoaa rahaa tulkinnoillaan Harvey Nichols -vaateketjussa. Citizens of Humanityn taiteellinen johtaja, Simo Miller kertoo määritelleensä uudelleen koko farkkumalliston ja keskittyneensä enemmän raakadenimiin.

Raakadenimin parhaita puolia on se, että voit pitäytyä tutussa ja turvallisessa farkkutyylissä (älä tee tätä, jos käytät räppifarkkuja), ja silti saavuttaa täysin erilaisen lookin ja tuntuman farkkuihin. Raakadenim tyylit ovat jäykempiä ja terävämpiä kuin normaalit farkut, joka voikin aiheuttaa hieman fiksumman näköistä lookkia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s